NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások 2019. évi termésű Virginia dohányok felvásárlása lezárul

2019. évi termésű Virginia dohányok felvásárlása lezárul

Tisztelt Virginia Dohánytermelők, Kedves Kollégák!

Az ULT Magyarország Kft. nevében szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy a 2019. évi termésű Virginia dohányok felvásárlási ciklusa 2019. december 10.-én lezárul. Kérek minden termelőt, hogy a raktárkészletén lévő dohánytermését maradéktalanul ajánlja fel értékesítésre felénk, a köztünk érvényben lévő termesztési és értékesítési szerződés előírásai szerint.

Az iparilag nem hasznosítható dohánytételeket megsemmisítés céljából, érték nélkül maradéktalanul átvesszük.
Felhívjuk minden Virginia dohánytermelőnk figyelmét, hogy a felvásárlási ciklus lezárását követően, csak a Jövedéki Törvényben meghatározott feltételek szerint tárolhatják a nem értékesített dohánytételeiket a saját raktáraikban.

Üdvözlettel: Fekete Tibor agronómiai igazgató ULT Magyarország Kft.

Related Post

2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.

Az ULT Magyarország Kft. közleménye Tisztelt Dohánytermelő! Tájékoztatni szeretnénk minden Burley dohánytermelőnket, hogy a 2019. évi termésű dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul. Az itt meghatározott utolsó felvásárlási