NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások 2022. évi FCV termés kiszállítása és feldolgozása

2022. évi FCV termés kiszállítása és feldolgozása

Elindul a Virginia dohányok beszállítása és feldolgozása a Universal Europe cégcsoport legnagyobb feldolgozó üzemében.

Eddig az éves Virginia termés harmadát vásárolta fel az  ULT Magyarország Kft. A héten elindult a felvásárolt Virginia dohányok folyamatos kiszállítása az Assisiben lévő feldolgozó üzemünkbe. Európa legnagyobb és legmodernebb fermentáló üzemében már folyamatosan történik az idei termés feldolgozása. 2022-ben jelentősen bővült a fermentáló üzem kapacitás kihasználtsága, így az olaszországi termés túlnyomó részének feldolgozásán túl, spanyol, német, francia, magyar és egyéb EU országokból származó Virginia dohányok feldolgozására is itt kerül sor.

Fekete Tibor, ügyvezető ULT Magyarország Kft

Címkék: , ,

Related Post

Lezárult a 2021. évi Burley felvásárlási ciklus az ULT Magyarország Kft-nél.Lezárult a 2021. évi Burley felvásárlási ciklus az ULT Magyarország Kft-nél.

Tisztelt Dohánytermelő Partnereink! Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy korábbi jelzésünknek megfelelően, 2022. február 22. lezárult a 2021. évi Burley dohányok felvásárlási ciklusa. 2021-ben 380 ha-on termeltek Burley dohányt az ULT –

Befejeződött a burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft-nél.Befejeződött a burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft-nél.

Tisztelt Burley Dohánytermelőnk. Tájékoztatjuk, hogy február 12. befejeztük a 2020 évi burley dohányok felvásárlását. Az ULT Magyarország Kft minden értékesítésre felkínált burley dohányt átvett a szerződött termelőitől az érvényben lévő