NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások A Nyidoter Kft. megtartotta évi rendes taggyűlését

A Nyidoter Kft. megtartotta évi rendes taggyűlését

A Nyírségi Dohány Termelői Csoport Kft. 2022. április 26-án 10 órai kezdettel megtartotta évi rendes taggyűlését, melyen a termelők képviselői mellett részt vett az ULT Magyarország Kft. részéről Fekete Tibor agronómiai igazgató, Vincler István pénzügyi igazgató, a felügyelő bizottság elnőke Durbák Ferenc, a Társaság könyvvizsgálója Hollós András, valamint levezető elnökként Dr. Palásti Péter ügyvéd.

Kenyeres Sándor, a társaság ügyvezetője beszámolt a Termelői Csoport 2021. évi szakmai munkájáról, bemutatta a Csoport által végzett termesztést segítő szakmai, adminisztratív és pénzügyi eszközöket. Tilkiné Radvánszki Viktória, mint a Termelői Csoport gazdasági vezetője bemutatta a Nyidoter Kft. 2021. évi pénzügyi tevékenységét.

A taggyűlés kitért a 2022. évi üzleti tervre, mely a korábbi évekhez hasonlóan továbbra is egy mértékletes gazdálkodást céloz meg. 

Az ULT Magyarország képviseletében Fekete Tibor agronómiai igazgató egy rövid visszatekintés keretében szemléltette a Nyidoter Kft. és az ULT Magyarország Kft. együttműködésének alapjait. Bemutatta a dohánytermesztés alakulását, a jelenlegi és várható tendenciáit.

Címkék: ,

Related Post

ULT Magyarország Kft. hírlevele. Tájékoztatás a dohánytermesztés 2022-es és 2023-as támogatásával kapcsolatban. 2023.01.25.ULT Magyarország Kft. hírlevele. Tájékoztatás a dohánytermesztés 2022-es és 2023-as támogatásával kapcsolatban. 2023.01.25.

Tisztelt Dohánytermelők, Kollégák! 2023. január 24. az Agrárminisztérium Támogatáspolitikai Főosztályvezetője, Szentirmai Zoltán úr tájékoztatást adott az ágazati szereplőknek (MADOSZ elnöke, a két elsődleges feldolgozó vezetője) a dohányágazat 2022-es évi támogatásának