NYIDOTER KFT. Partnereink Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. KERT-PLUSZ Kft.

Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. KERT-PLUSZ Kft.

KERT-PLUSZ Kft.

A Kecskeméti székhelyű Kert-Plusz Kft évek óta szállít palántanevelő közeget az ULT – NYIDOTER termelői közösségének, az éves komposzt felhasználás egy harmadát biztosítva.

Klasmann TS 3 finom:

Receptszám: 416

A hazai dohánytermesztésben kiváló eredményekkel használják termelő partnereink finom magvető tőzeg termékünket a palántanevelésben.

Termékünk használata kiváló kelést eredményez, a növények jól fejlődnek, egészségesek. A palántanevelési idő végén a palánták jól kiültethetőek a szabadföldi területekre.

Termékünk technológiai adatai:

Szemcseméret: 0 – 5 mm

Nagyon finom szemcseméretű, közepesen dekomposztálódott tőzeg alapú földkeverék, amely kiválóan alkalmas a dohány növény tálcás palántaneveléséhez.

Jellemzi a jó vízháztartás és a könnyű visszanedvesíthetőség.

Használatával kiváló magkelés és egyenletes fejlődés érhető el.

A magas minőségű földkeverék 1 gramm/liter Yara PG mixet és mikroelemeket tartalmaz.

PH értéke: 6.0

Kiszerelés: 200 literes zsák és 4,5 m3-es Big bála.

Új Klasmann Green Fibre technológia:

A Klasmann cég új fejlesztése a Green Fibre / GF / termékkomponens, mely igen kedvező vízkapacitást és levegőgazdálkodást biztosít, erre a célra előállított speciális farost tartalmának köszönhetően.

A növény számára a farost összetevő növényvédelmi szempontból is kedvező, hiszen csökkenti az algák, mohák megtelepedésének lehetőségét a tálcák és az egyéb termesztőberendezések felszínén.

Ezáltal a növények gyorsabban fejlődnek, a kiültetés idejére még erősebb palánták állíthatóak elő.

A környezetvédelmi szempontoknak, fenntarthatóságnak megfelelő, megújuló összetevőnket tartalmazó termékünk már elérhető dohánytermesztő partnereink részére.

A fenntarthatóság követelményeinek megfelelő termesztési közeg összetevők arányának növekedése várhatóan a jövőben is folytatódni fog.

Bővebb információt a https://kertplusz.com/ felületen talál a tisztelt érdeklődő.

Magyar Zoltán régióvezető Kert-Plusz Kft. (+36-70-431-2100)

Címkék:

Related Post

Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. Lippai János Mezőgazdasági Szakgimnázium és SzakközépiskolaAz ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. Lippai János Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola

A Lippai János Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola (Nyíregyháza, Krúdy köz 2. 4400) évtizedek óta meghatározó intézmény a térség mezőgazdasági szakmai képzésében. Nyolcvan éves múltunk tapasztalatával biztosan állíthatjuk, hogy a magyar