NYIDOTER KFT. Partnereink Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. Yara Hungária Kft.

Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. Yara Hungária Kft.

A Yara Magyarországon

A Yara Hungária Kft. 2008 márciusában született, miután anyacége, a Yara International ASA megvásárolta a Kemira GrowHow Oy-t, Európa egyik legnagyobb műtrágyagyártóját. A Kemira GrowHow Kft. neve Yara Hungária Kft-re változott, megőrizve az erős piaci jelenlétet és a magas szakmai színvonalat.

A cég magyarországi székhelye Veszprémben található. A Yara Hungáriához nem csak a magyar piac tartozik, hanem Románia, illetve a balkán államok is.

Jelenleg 34 fő dolgozik a Yara Hungáriánál pénzügy, logisztika és sales-marketing területen. Ebből 16 fő szaktanácsadó.

A Yara napjainkban és a jövőben

A Norsk Hydro örökségével és a jól ismert viking hajó márkajelzéssel a háta mögött a Yara egy olyan norvég vállalat, amely energiából, természetes ásványi anyagokból és nitrogénből növényi tápanyagokat gyárt, és ipari megoldásokat készít. Nitrogéntartalmú ásványi műtrágyák és ipari termékek vezető szállítójaként a Yara 2017-ben is megőrizte globális pozícióját. A vállalat az ammónia, a nitrátok és a speciális műtrágyák terén világszinten piacvezető. Azáltal, hogy több mint 50 országban végez folyamatosan gyártótevékenységet, és 160 országba értékesít, a Yara egyedi pozíciót tölt be a világ műtrágya- és felhasználói piacán. A Yara tevékenysége ma már a foszfátbányászattól és az ammónia- / karbamidgyártástól kezdve az árukereskedelmen át egészen a magas szinten szakosodott mezőgazdasági és ipari termékekig terjed. A gyártás és az értékesítés a globális igények alapos ismerete és a helyi piacokról szóló információk alapján történik.

Bővebb információt a https://www.yara.hu/  oldalon talál a tisztelt érdeklődő.

Related Post

Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. AGROPORT-D KFT.Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. AGROPORT-D KFT.

AGROPORT-D KFT. A magyarországi dohánykutatás első önálló intézménye az 1897-ben, Debrecen-Pallagon megalapított Dohánytermesztési Kísérleti Állomás volt, amely agrotechnikai és szárítási kísérletek mellett megindította a dohánynemesítést, megszervezte a dohányvetőmag-termesztést és feldolgozást.