NYIDOTER KFT. Partnereink Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. FMC

Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. FMC

Az FMC Corporation és az FMC-Agro Hungary Kft.

Az FMC Corporation mezőgazdasági tudományos vállalatként világszerte innovatív megoldásokat kínál a növénytermesztők számára. A növényvédelem, növényegészségügy területén kínált széles termékportfóliónk kialakítását a piacorientált kutatás-fejlesztési folyamatok vezérlik. A fejlett technológiai megoldások eredményeképpen világszinten vezető rovarölő hatóanyagokon (pl. Rynaxypyr® és Cyazypyr®) alapuló termékekkel, kimagasló gyomirtási megoldásokkal és a flutriafol-alapú gombaölő szerekkel vagyunk jelen a világ növényvédőszer-piacán. Az FMC portfólió a biológiai hatóanyagok területén is innovatív megoldásokra törekszik, melyek közül bionematid termékeink világszintű szakmai elismerésben is részesültek. Az FMC Corporation körülbelül 6400 alkalmazottat foglalkoztat világszerte.

Az FMC-Agro Hungary Kft. 2015-ben alakult a Cheminova jogutódjaként, miután az FMC Corporation felvásárolta a dán tulajdonú nemzetközi növényvédelmi vállalkozást. 2017-ben a DuPont rovarölő szer és kalászos gyomirtó szer portfóliójának globális felvásárlásával alakult ki a cég jelenlegi szervezeti felépítése. Az FMC-Agro Hungary jól bevált gyomirtási megoldásaival piacvezető a kalászos gyomirtás területén, valamint a rovarölő készítményeket illetően is kiemelkedő megoldásokat nyújt a szántóföldi és kertészeti kultúrákban egyaránt.

Az FMC az elmúlt években bekövetkezett átalakulása óta hangsúlyozza, hogy komoly ráfordításokat eszközöl kutatás-fejlesztésre. A jövőbeli portfóliónk az Agrow különdíját is elnyerte. Hozzá kell tenni, hogy az új termékkínálat kialakításáig még hosszú idő és út vezet.

Az FMC tervei szerint a Növényegészségügyi Üzletág a jövőben kiemelt szerepet kap majd a fejlesztések területén. Kezdetben ez kiemelkedően magas minőségű levéltrágyákat, majd a lehető legteljesebb hatóanyag-összetétellel rendelkező növénykondicionáló termékeket jelent, amelyeket a jövőben biológiai elven működő növényvédő szerek követnek, új dimenziót nyitva ezzel a növényvédelmi megoldásoknak.

Az FMC-Agro Hungary Kft 2019-ban stratégiai együttműködési megállapodást kötött az ULT Magyarország Kft-vel és a NYIDOTER Kft-vel. A közös együttműködés első eredménye a Benevia és a Verimark 2020. évi szükséghelyzeti engedély megszerzése dohány kultúrában. A későbbiekben is szorosan együttműködik a három partner a hazai dohánytermesztés növényvédelmi technológiájának fejlesztése területén.

Bővebb információt a Partnereink oldalunkon és a www.fmcagro.hu felületen talál a tisztelt érdeklődő.

Címkék: ,

Related Post

Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. Lippai János Mezőgazdasági Szakgimnázium és SzakközépiskolaAz ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. Lippai János Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola

A Lippai János Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola (Nyíregyháza, Krúdy köz 2. 4400) évtizedek óta meghatározó intézmény a térség mezőgazdasági szakmai képzésében. Nyolcvan éves múltunk tapasztalatával biztosan állíthatjuk, hogy a magyar