Az ULT Magyarország Kft közleménye

Tisztelt Dohánytermelő Partnereink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy az ULT Magyarország Kft és a NYIDOTER Kft 2022. március 1. megkezdi a 2022. évi termesztési szerződések aktualizálását és az új szerződések kötését.

Termelőink túlnyomó részének 2021-ben  megkötött, két termesztési évre szóló érvényes termesztési szerződése van. Szerződött dohánytermelő partnereinket napokon belül személyesen keresi meg a NYIDOTER Kft agronómusa, hogy egy közös egyeztetést követően aktualizálják a meglévő szerződésüket 2022-re.

Azoknak a termelőknek, akiknek egy éves szerződésük volt 2021-re és 2022-ben továbbra is velünk szeretnének dohányt termelni, keresniük kell szerződéskötési szándékukkal a területileg illetékes agronómusunkat. Célunk, mindenkivel hosszú távon tovább folytatni a dohánytermesztést.

A 2022. évi feltétel rendszerünkről minden dohánytermelőnket írásban fogunk tájékoztatni a jövő hét folyamán.

Fekete Tibor agronómiai igazgató, ULT Magyarország Kft.

Related Post

FMC logó

Új hatóanyagok és készítmények engedélyeztetése indult elÚj hatóanyagok és készítmények engedélyeztetése indult el

Tisztelt Dohánytermelőnk! Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a javasolt termesztés technológiánkban alkalmazott imidacloprid hatóanyag pótlására 2019-ben új hatóanyagok és készítmények engedélyeztetését indítottuk el. Az első hatóanyag, mellyel több kísérletet folytattunk, a ciántraniliprol. A