Befejeződött a burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft-nél.

Tisztelt Burley Dohánytermelőnk.

Tájékoztatjuk, hogy február 12. befejeztük a 2020 évi burley dohányok felvásárlását. Az ULT Magyarország Kft minden értékesítésre felkínált burley dohányt átvett a szerződött termelőitől az érvényben lévő termesztési és értékesítési szerződésünk alapján.

Sajnos a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a felvásárolt burley mennyiség is jóval kevesebb, mint a leszerződött. A terméskiesésünk közel 200 tonna, ami 25%-al elmarad a tervezettől.

A minőség egy átlagos évjáratnak megfelelően alakult. A felvásárlás során kevesebb nedves dohány szűrtünk ki, ami nagyban segíti a felvásárolt készleteink tárolhatóságát. Ezen a területen folyamatosan javulunk.

Elismerve az idei év nehéz időjárási és foglalkoztatási körülményeit, a burley esetében is a termelőink számára kedvezőbb feltételekre módosítottuk a 2020. évi felár fizetési rendszerünket. Az új felárszámítási feltételekről minden szerződött termelőnket levélben értesítettünk. A felárat február végéig fizetjük.

Itt szeretném megköszönni  az ULT Magyarország Kft nevében minden burley dohánytermelőnknek a 2020 évi munkáját és bízom benne, hogy a későbbiekben is tudunk eredményesen együttműködni!

Jó egészséget mindenkinek!

Fekete Tibor ULT Magyarország Kft agronómiai igazgató

Related Post

Dohány szerkezetátalakítási nemzeti programban vállalt 2019. tárgyévi kötelezettségek teljesítéséről szóló nyilatkozatDohány szerkezetátalakítási nemzeti programban vállalt 2019. tárgyévi kötelezettségek teljesítéséről szóló nyilatkozat

Tisztelt Dohánytermelők! Megjelent az 2/2020. (I. 14.) számú Kincstár Közlemény a dohány szerkezetátalakítási nemzeti programban vállalt 2019. tárgyévi kötelezettségek teljesítéséről szóló nyilatkozat és az azzal összefüggésben igényelhető mezőgazdasági és általános