Egységes kérelem

Tisztelt Dohánytermelő!

2020 április 6-án megnyílt a lehetőség az idei évi egységes kérelmek benyújtására. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a benyújtás határideje május 15., melyet az Agrárminisztérium nem tervez meghosszabbítani.

A fent említett időpontig benyújtott kérelmeket szankció nélkül lehet módosítani június 2.-ig, a támogatási összeg napi 1 %-os szankciós benyújtására június 9.-ig van lehetőség.

Külön felhívnám mindenki figyelmét, hogy a jogcím (Dohány szerkezetátalakítás nemzeti program)  megjelölésének elmulasztása a támogatás megvonását vonja maga után, ezért a kérelem benyújtását követően ellenőrizzék a jogcímigénylést.

A benyújtott kérelem tartalmáért minden esetben a gazdálkodó a felelős.

Kenyeres Sándor ügyvezető, NYIDOTER  KFT.

Címkék:

Related Post

NAV logó

Az Adóhivatal osztályvezetőjének tájékoztatója az adóváltozásokról, 2. részAz Adóhivatal osztályvezetőjének tájékoztatója az adóváltozásokról, 2. rész

Tisztelt Gazdálkodó! Itt a második videó az új adózási szabályokról, amely ezúttal az SZJA és az ÁFA szabályokat mutatja be. A videó elérhető itt: https://www.youtube.com/watch?v=nFo1RlreaJs&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0naWFY14Ylsgw-xa_djfcmzQzAVjCptMg7y1PzCv-_qJiZIRfAQLNYOL8