Egységes kérelem

Tisztelt Dohánytermelő!

2020 április 6-án megnyílt a lehetőség az idei évi egységes kérelmek benyújtására. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a benyújtás határideje május 15., melyet az Agrárminisztérium nem tervez meghosszabbítani.

A fent említett időpontig benyújtott kérelmeket szankció nélkül lehet módosítani június 2.-ig, a támogatási összeg napi 1 %-os szankciós benyújtására június 9.-ig van lehetőség.

Külön felhívnám mindenki figyelmét, hogy a jogcím (Dohány szerkezetátalakítás nemzeti program)  megjelölésének elmulasztása a támogatás megvonását vonja maga után, ezért a kérelem benyújtását követően ellenőrizzék a jogcímigénylést.

A benyújtott kérelem tartalmáért minden esetben a gazdálkodó a felelős.

Kenyeres Sándor ügyvezető, NYIDOTER  KFT.

Címkék:

Related Post

2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.

Az ULT Magyarország Kft. közleménye Tisztelt Dohánytermelő! Tájékoztatni szeretnénk minden Burley dohánytermelőnket, hogy a 2019. évi termésű dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul. Az itt meghatározott utolsó felvásárlási