NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások Együttműködési megállapodás

Együttműködési megállapodás

YARA ULT NYIDOTER

Együttműködési megállapodás aláírására került sor a YARA Hungária Kft, az Universal Leaf Tobacco Magyarország Kft. és a Nyírségi Dohány Termelői Csoport Kft. részvételével.

A dohánytermesztés-technológia hazai fejlesztése folyamatos, abban a most aláírásra került stratégiai megállapodás partnerei együttműködése hosszú múltra tekint vissza és a felek elkötelezettek a jövőbeni együttműködés területén. Az együttműködés célja a dohány tápanyag gazdálkodás technológiájának folyamatos fejlesztése, a termelői költségek optimalizálása, valamint a káros környezeti hatások csökkentése, az eredeti környezeti állapot fenntartása mellett. Az együttműködő partnerek a jövőben is termelői képzések és tájékoztató anyagok segítségével kívánnak a dohánytermelők részére naprakész információkat biztosítani.

Forrás: ULT Magyarország Kft.

Related Post

Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. AGROPORT-D KFT.Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. AGROPORT-D KFT.

AGROPORT-D KFT. A magyarországi dohánykutatás első önálló intézménye az 1897-ben, Debrecen-Pallagon megalapított Dohánytermesztési Kísérleti Állomás volt, amely agrotechnikai és szárítási kísérletek mellett megindította a dohánynemesítést, megszervezte a dohányvetőmag-termesztést és feldolgozást.