NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások Évi rendes taggyűlés 2023.04.27.

Évi rendes taggyűlés 2023.04.27.

Tisztelt Dohánytermelő Partnerünk!

A Nyírségi Dohány Termelői Csoport Kft. 2023. április 27-én 10:30 órai kezdettel megtartotta évi rendes taggyűlését, melyen a termelők képviselői mellett részt vett az ULT Magyarország Kft. részéről Fekete Tibor agronómiai igazgató, Vincler István pénzügyi igazgató, a társaság könyvvizsgálója Hollós András, valamint levezető elnökként Dr. Palásti Péter ügyvéd. A felügyelő bizottság elnőke Durbák Ferenc betegség miatt nem vett részt az eseményen, őt akadályoztatása miatt a felügyelő bizottság egy másik tagja Garai János képviselte.

Kenyeres Sándor, a társaság ügyvezetője beszámolt a Termelői Csoport 2022. évi szakmai munkájáról, bemutatta a Csoport által végzett termesztést segítő szakmai, adminisztratív és pénzügyi eszközöket. Tilkiné Radvánszki Viktória, mint a Termelői Csoport gazdasági vezetője bemutatta a NYIDOTER Kft. 2022. évi pénzügyi tevékenységét. A vezetőség tájékoztatta a küldötteket a 2023 évi üzleti tervről, mely a korábbi évekhez hasonló mértékletes gazdálkodást céloz meg.

A tulajdonosok képviseletét ellátó küldöttek az előterjesztett dokumentumokat módosítások nélkül egyhangúlag elfogadták.

Az ügyvezető és Vincler István tájékoztatta a jelenlévőket egy energiaközösség létrehozásának lehetőségéről, Fekete Tibor pedig összegezte a 2022-es év termesztési nehézségeit.

A Termelői Csoport a 2023. évi termesztés előkészítő munkáit időben és maradéktalanul elvégezte. A leszerződött területek teljes beültetéséhez, valamint az elvárt termésmennyiség megtermeléséhez a szükséges feltételek biztosítottak.

Üdvözlettel, NYIDOTER Kft. ügyvezetése

Címkék: ,

Related Post