Folyamatos a Virginia dohányok feldolgozása Assisiben

Virginia feldolgozás 2018

Folyamatosan történik a 2017. évi magyarországi Virginia termés feldolgozása a Deltafina Assisi gyárában. Várhatóan június hónap végéig az utolsó karton is kiszállításra kerül az ULT Magyarország Kft raktárából. Az olasz kollégák a feldolgozási szezon során folyamatosan figyelemmel kísérték a felvásárolt és kiszállított dohányok minőségét. Ennek eredményéről és a jövőbeni elvárásokról minden termelőnket, személyesen levélben fogunk értesíteni.

A feldolgozással egy időben elindult a 2018 évi felvásárlási szezon előkészítése is. Az ULT Magyarország Kft a 2018-2020 termesztési évekre már kidolgozta és meghirdette az új felvásárlási, minősítési rendszerét.

Most az új belső minősítési rendszer kidolgozása történik, mely értelmében azonos elvek szerint alakítjuk ki a belső minőségi osztályokat az ULT összes európai beszállító országánál.

Ezzel lezáródik a magyar dohány európai piaci integrációs folyamata, mely biztos és hosszú távú termelési és értékesítési lehetőséget garantál az ULT Magyarország Kft – NYIDOTER Kft a szerződött termelőinknek.

Fekete Tibor ULT Magyarország Kft.

Related Post

2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.

Az ULT Magyarország Kft. közleménye Tisztelt Dohánytermelő! Tájékoztatni szeretnénk minden Burley dohánytermelőnket, hogy a 2019. évi termésű dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul. Az itt meghatározott utolsó felvásárlási