NYIDOTER KFT. Kísérletek - Megfigyelések Gyapottok bagolylepke megfigyelés 2023. 1. hét

Gyapottok bagolylepke megfigyelés 2023. 1. hét

Kedves Kollégák,

Mellékelem az első megfigyelési hét gyapottok bagolylepke fogási eredményeit. Az első egyedek már megjelentek. Illetve ez úton egy észrevétel: sok ültetvényen nagy számban megjelentek a poloska fajok és néhol erős kártétel is tapasztalható. Erre figyeljenek majd oda a termelők.

A gyapottok bagolylepke megfigyelés aktuális táblázata és szemléltető grafikonjai megtekinthetők a Bagolylepke megfigyelés oldalunkon.

Balogh Dávid Nyidoter Kft agronómusa, Növényorvos

Related Post

2020. évi második vírus felvételezés a fajtajelölt dohányokban2020. évi második vírus felvételezés a fajtajelölt dohányokban

2020 augusztus 3. tartottuk a második közös vírusszemlénket az Agroport-D Kft kollégáival a fajtakísérleti ültetvényeinkben. Az első szemlén (2020.07.10) tapasztalt fertőzöttségi állapot alapvetőleg csak a PVY fertőzések megjelenésével módosult. Dr.

Dohánytripsz csapdázás fogási adatok, 2020. 17. hétDohánytripsz csapdázás fogási adatok, 2020. 17. hét

A 2020. termesztési év 17. heti dohánytripsz csapdázás fogási adatai megtalálhatók a Tripsz megfigyelés oldalunkon. Az ULT Magyarország Kft. – Nyidoter Kft. – Dr. Orosz Szilvia közös, 2020. évi megfigyelési programja. Balogh Dávid növényvédelmi szakmérnök, NYIDOTER