NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások,MobiLeaf Magyarországon is elindult a MobiLeaf program felhasználása

Magyarországon is elindult a MobiLeaf program felhasználása

MobiLeaf Sirokkó

2017 szeptember 4-én Magyarországon is elindult a MobiLeaf program felhasználása.

A program lényege az, hogy a Nyidoter Kft termeltetési szaktanácsadó kollégái egy tablet pc és a rajta futó MobiLeaf alkalmazás segítségével minden termelői látogatáskor rögzítik a dohánytermesztést érintő legfontosabb információkat.

A szoftver abban segíti a világ minden országában az ULT kollégáit, hogy az STP (Sustainable Tobacco Program) Fenntartható Dohánytermesztés Program elvárásainak megfelelően történjen a dohánytermesztést érintő  adatok gyűjtése, a TermelésÉlő környezet és a Foglalkoztatás fejezetek szerint. ​Az alkalmazás sok évi fejlesztő munka és fél év tesztüzem után került elindításra. A dohánytermesztő gazdaságokban összegyűjtött adatok feldolgozását követően, egy online felületen kell önértékelést végezniük az elsődleges feldolgozóknak, akik valamelyik multinacionális dohánytermék gyártó beszállítói.​

A MobiLeaf programhoz 2017-ben nem csak Magyarország csatlakozott, hanem Európa legnagyobb dohánytermesztő országai is (Olaszország, Spanyolország, Lengyelország). A Universal Europe kollégái így 5.800 dohánytermelő adatfelvételében vesznek részt a négy országban.

Kenyeres Sándor Nyidoter Kft Ügyvezető igazgató

Címkék: ,

Related Post