NYIDOTER KFT. +36 30 43 62 950, +36 30 43 62 951 nyidoter@nyidoter.hu

Megkezdődnek a területfelmérések a NYIDOTER KFT termelőinél!

Tisztelt Dohánytermelő!

A NYIDOTER KFT vezetősége tájékoztatja Önöket, hogy az elkövetkezendő időszakban agronómus kollégáink felkeresik Önöket a dohánnyal beültetett területeik maradéktalan felmérése érdekében.

Erre azért van szükség, mert a dohánytermesztés, a NAV fokozottan ellenőrzött területei közé tartozik. A Jövedéki törvény szabályozása szerint Ön köteles minden dohánnyal beültetett területét a NAV erre rendszeresített nyomtatványán elektronikus úton bejelenteni. Ennek tudatában és a közöttünk fennálló szerződésben rögzített adatszolgáltatási kötelezettség értelmében kérjük mutassa be agronómus kollégánknak valamennyi dohánnyal beültetett területét annak pontos felméréséhez és rögzítéséhez! A területek bejelentésének elmulasztásából, valamint a valótlan, vagy hiányos adatszolgáltatásból származó valamennyi jogkövetkezmény Önt terheli!

A területfelmérési lap aláírásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben a Dohánytermesztési és Értékesítési Szerződésében rögzített terület nagyságot a beültetett területe jelentősen meghaladja, úgy a NAV jövedéki osztálya elvárásának eleget téve szerződését a felmért terület nagyságára módosítjuk. Ez a módosítás azonban nem befolyásolja a felárszámításnál alapul vett területét, mely továbbra is az alapszerződésében rögzített területnagyság.

Együttműködését megköszönve jó munkát kívánunk!

NYIDOTER KFT. vezetősége

Related Post

FMC logó

Új hatóanyagok és készítmények engedélyeztetése indult elÚj hatóanyagok és készítmények engedélyeztetése indult el

Tisztelt Dohánytermelőnk! Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a javasolt termesztés technológiánkban alkalmazott imidacloprid hatóanyag pótlására 2019-ben új hatóanyagok és készítmények engedélyeztetését indítottuk el. Az első hatóanyag, mellyel több kísérletet folytattunk, a ciántraniliprol. A