Műtrágya 2021-re

Megkezdődött a műtrágyák betárolása az ULT – NYIDOTER dohánytermelői részére a következő termesztési évre.

Az ULT Magyarország Kft és a NYIDOTER Kft korábban stratégiai megállapodást kötött a KITE Zrt-vel és a YARA Kft-vel. A megállapodások célja a dohánytermelőink mind magasabb szintű kiszolgálása a dohánytermesztésben használt műtrágyák és növényvédőszerek területén.

A 2020 tavaszán kialakult Covid-19 fertőzés ellenére a termelőink időben és maradéktalanul ki voltak szolgálva az általuk megrendelt műtrágyával és növényvédő szerrel, de a járvány tovább terjedése és egyre erősödése óvatosságra int minket. Kihasználva a stratégiai megállapodások előnyét, még az idén közel 350 tonna műtrágya leszállítása és betárolása történik meg a telephelyünkön. Ezzel a megoldással a termelők igényeinek megfelelően időben tudjuk biztosítani majd a szükséges tápanyag forrásokat a 2021 évi dohánytermés részére.

Az elkövetkező szezonban is négy terméket lehet majd a NYIDOTER Kft szervezésében beszerezni a termelőinknek. Ez a Yara Mila Cropcare 8-11-23 + Mg, Yara Liva, kálium-nitrát és kálium-szulfát. A betárolás a YARA speciális termékeivel kezdődött, melyek minden termelői igényt ki tudnak elégíteni.

Fekete Tibor agronómiai igazgató, ULT Magyarország Kft.

Címkék:

Related Post

NAK_logó

Bővül a Mezőgazdasági Kárenyhítési RendszerBővül a Mezőgazdasági Kárenyhítési Rendszer

Tisztelt Gazdálkodó Tagunk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapján megjelent Bővül a Mezőgazdasági Kárenyhítési Rendszer – Összefoglaló a négypilléressé vált Mezőgazdasági Kárenyhítési Rendszer (MKR) legfontosabb tudnivalóiról. http://www.nak.hu/tajekoztatasi-szolgaltatas/mezogazdasagi-termeles/102092-bovul-a-mezogazdasagi-karenyhitesi-rendszer Bővül

Befejeződött a 2021 termésű Virginia dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft-nél.Befejeződött a 2021 termésű Virginia dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft-nél.

December 9. befejeződött az ULT Magyarország Kft-nél a 2021 termésű Virginia dohányok felvásárlása, így az idei Virginia dohány felvásárlási ciklusunkat lezártuk. A dohánytermelőinknek a termésük értékesítésére augusztustól, december elejéig 35