Taggyűlés

Tisztelt Dohánytermelő Partnerünk!

A NYIDOTER Kft. 2024 április 30-án megtartotta éves rendes taggyűlését. A termelők képviselői mellet jelen volt az ULT Magyarország Kft. részéről Fekete Tibor agronómiai igazgató és Vincler István pénzügyi igazgató valamint a felügyelőbizottság elnöke Durbák Ferenc, a Kft. könyvvizsgálója Hollós András, és a jogtanácsos Dr. Palásti Péter. A taggyűlésen Kenyeres Sándor ügyvezető beszámolt a 2023-as évi szakmai munkáról, majd Tilkiné Radvánszki Viktória gazdasági vezető ismertette a 2023. évi pénzügyi beszámolót. Ezt követően Durbák Ferenc, a felügyelőbizottság elnöke tájékoztatta a jelenlévőket a bizottság elmúlt évi munkájáról, illetve a könyvvizsgáló jelentése hangzott el a Kft. pénzügyi tevékenységéről.
A taggyűlésen az ügyvezető és a gazdasági vezető ismertette a 2024. évi üzleti tervet is, mely a korábbi évekhez hasonlóan továbbra is egy mértékletes gazdálkodást céloz meg. A tulajdonosok képviseletét ellátó küldöttek az előterjesztett dokumentumokat, módosítások nélkül egyhangúlag elfogadták.
A felügyelő bizottság tagjainak mandátuma lejár, így a képviselők újabb 3 éves időtartamra megválasztották az új tagokat. Ennek alapján két új Balázs Károly és Andrejcsik Dávid és egy régi képviselő Durbák Ferenc alkotja a jövőben a NYIDOTER Kft felügyelő bizottságát. A könyvvizsgáló megbízatása is lejár, akit szintén újraválasztottak a képviselők, szintén 3 éves időtartamra.
A Termelői Csoport a 2024. évi termesztés előkészítő munkáit időben és maradéktalanul elvégezte. A leszerződött területek teljes beültetéséhez, valamint az elvárt termésmennyiség megtermeléséhez a szükséges feltételek biztosítottak.

Üdvözlettel, NYIDOTER Kft. ügyvezetése

Címkék: ,

Related Post