NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások,ültetvények Ültetvény 2021. Tálas Csaba, Ludas (RO)

Ültetvény 2021. Tálas Csaba, Ludas (RO)

Tálas Csaba Ludasi dohánytermelőtársunk 2006 óta az ULT Magyarország Kft partnere. Családi gazdaságában termel Burley dohányt. A saját palánta szükségletét float bed technológiával állítja elő. Az idén május 15. kezdte az ültetést, mely a kedvezőtlen talajállapot miatt a  hónap végéig elhúzódott.  

 Mára az első növényápolási munkákat már befejezte. Az ültetvényei talajmunkáit, a fejtrágyázást és az első növényvédelmi permetezést időben végezte el.

További fotók láthatók az Ültetvények galériában.

Szilágyi János dohánytermelő, Nagysármás (RO)

Címkék: ,

Related Post

Megkezdődnek a területfelmérések a NYIDOTER KFT termelőinél!Megkezdődnek a területfelmérések a NYIDOTER KFT termelőinél!

Tisztelt Dohánytermelő! A NYIDOTER KFT vezetősége tájékoztatja Önöket, hogy az elkövetkezendő időszakban agronómus kollégáink felkeresik Önöket a dohánnyal beültetett területeik maradéktalan felmérése érdekében. Erre azért van szükség, mert a dohánytermesztés,

2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.

Az ULT Magyarország Kft. közleménye Tisztelt Dohánytermelő! Tájékoztatni szeretnénk minden Burley dohánytermelőnket, hogy a 2019. évi termésű dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul. Az itt meghatározott utolsó felvásárlási