Biztonságos munkavégzés

Biztonságos munkavégzés!

Nagyon fontos munkáltatói kötelesség, hogy a munkavállalóknak biztonságos munkakörülményeket biztosítsunk.

Az elmúlt termesztési szezonban az ULT Magyarország Kft és a NYIDOTER Kft az STP program keretében minden termelőjéhez eljuttatta a mezőgazdasági farmokon elvárt biztonságos munkavégzés alapvető feltételeit ismertető plakátját. Az ismeretterjesztő anyagunkban előírtak betartatása minden munkáltatónak alapvető érdeke és kötelessége. Vigyáznunk kell a munkavállalóink egészségére, így ennek megfelelő munkakörülményeket és az ehhez tartozó védőfelszereléseket kell biztosítanunk számukra. Ez az elvárás most nagyban felértékelődik, amikor egy világjárvány idején közös munkavégzést határozunk meg dolgozóinknak.

A NYIDOTER Kft a MADOSZ anyagi támogatásával a főbb foglalkoztató dohánytermelőkhöz arcmaszkot juttatott el, mely a szántóföldi munkavégzés során nagymértékben csökkentheti a dolgozók megfertőződési esélyét. Kérünk minden foglalkoztatót, hogy az alapvető védőfelszereléseket a foglalkoztatás ideje alatt folyamatosan biztosítsa a dolgozói részére és hívják fel a figyelmüket azok megfelelő használatára.

Fekete Tibor ULTH / Kenyeres Sándor NYIDOTER Kft

Related Post

2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.

Az ULT Magyarország Kft. közleménye Tisztelt Dohánytermelő! Tájékoztatni szeretnénk minden Burley dohánytermelőnket, hogy a 2019. évi termésű dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul. Az itt meghatározott utolsó felvásárlási