2019. évi termésű Virginia dohányok felvásárlása lezárul

Tisztelt Virginia Dohánytermelők, Kedves Kollégák!

Az ULT Magyarország Kft. nevében szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy a 2019. évi termésű Virginia dohányok felvásárlási ciklusa 2019. december 10.-én lezárul. Kérek minden termelőt, hogy a raktárkészletén lévő dohánytermését maradéktalanul ajánlja fel értékesítésre felénk, a köztünk érvényben lévő termesztési és értékesítési szerződés előírásai szerint.

Az iparilag nem hasznosítható dohánytételeket megsemmisítés céljából, érték nélkül maradéktalanul átvesszük.
Felhívjuk minden Virginia dohánytermelőnk figyelmét, hogy a felvásárlási ciklus lezárását követően, csak a Jövedéki Törvényben meghatározott feltételek szerint tárolhatják a nem értékesített dohánytételeiket a saját raktáraikban.

Üdvözlettel: Fekete Tibor agronómiai igazgató ULT Magyarország Kft.

Related Post

Elkezdődött a 2020. évi Burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft.-nél.Elkezdődött a 2020. évi Burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft.-nél.

Burley felvásárlás az ULT Magyarország Kft-nél. Elkezdődött az idei Burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft.-nél. Decemberben a termelői értékesítési szándéknak megfelelően mintegy 110-120 tonna felvásárlásával számolunk. Akik 2021-ben kívánják