NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások Az ULT Magyarország Kft megnyitotta a 2021. évi Virginia felvásárlási ciklusát.

Az ULT Magyarország Kft megnyitotta a 2021. évi Virginia felvásárlási ciklusát.

Az eddigi gyakorlatunktól eltérően, közel egy hónappal korábban kezdtük meg a 2021. évi Virginia dohányok felvásárlási ciklusát. Ezzel a lépésünkkel segíteni szeretnénk a termelőinknek, hogy minél hamarabb realizálhassák az értékesített tételek árbevételét.

A mai napon megtartott mintacsomó bemutatón a közel két hetes szezon eltolódás miatt, csak az aló törési övezetekből tudtuk összeállítani a belső használatú mintacsomóinkat. A középső és felső törési övezetek mintacsomóit a betakarítás előrehaladtával fogjuk összeállítani.

A későbbiekben folyamatosan tervezzük a dohányok felvásárlását, a termelői felajánlásokkal megegyező ütemben. A korábbi gyakorlatunknak megfelelően az idén is minden megtermelt dohány átveszünk az idei termesztési szerződésünkben vállalt feltételeknek megfelelően. Várhatóan december első hetéig minden Virginia dohány fel tudunk vásárolni, a Burley felvásárlási ciklus megnyitása előtt.

Fekete Tibor agronómiai igazgató, ULT Magyarország Kft.

Related Post

NAV logó

Itt a harmadik, záró videó az új adószabályokról – MAGOSZ szakmai információItt a harmadik, záró videó az új adószabályokról – MAGOSZ szakmai információ

Tisztelt Gazdálkodók! Itt a harmadik, záró videó az új adózási szabályokról, amely az adóbevallás, a Szocho, a CSED-GYED illetve a TB szabályait mutatja be. A videó elérhető itt: https://www.youtube.com/watch?v=o_DjkYOLWlA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0jKHgDmPjfgUGNYDBrBVHEI-H-UkQ8C-692ahQ6lj63qy-w5QzKCcig8k Share