FCV mintacsomó bemutató az ULT Magyarország Kft-nél

Az idei mintacsomók elkészítésével a 2022. évi FCV felvásárlási szezon előkészítése befejeződött az ULT Magyarország Kft-nél. A mintacsomók a 2018-ban módosított elvárási rendszerünk alapján és az idei évjárathatás figyelembevételével kerültek kialakításra.  A mintacsomók minden termelőnk számára elérhetőek, melyek a felvásárlási szalag előtt találhatóak.

A felvásárlás szeptember 20. indul, a már korábban beszállított tételekkel. A felkínált készleteknek megfelelően, hetente két felvásárlási napot tervezünk és heti 200 tonna dohány átvétellével számolunk. Minden termelőt a felvásárlási nap előtt telefonon fogja értesíteni a felvásárlási adminisztrátor, hogy várhatóan mikor kerül sor a beszállított dohányának az átvételére. Minden kedves termelőnket arra kérünk, ha lehetősége van, legyen jelen a termése értékesítésénél, annak minősítésénél. Ez lehetőséget ad arra, hogy közösen látva a dohányokat, mindkét fél egyetértésével állapítsuk meg az aktuális karton minőségi osztályát.

Fekete Tibor agronómiai igazgató, ULT Magyarország Kft.

Címkék: ,

Related Post

NAK_logó

Bővül a Mezőgazdasági Kárenyhítési RendszerBővül a Mezőgazdasági Kárenyhítési Rendszer

Tisztelt Gazdálkodó Tagunk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapján megjelent Bővül a Mezőgazdasági Kárenyhítési Rendszer – Összefoglaló a négypilléressé vált Mezőgazdasági Kárenyhítési Rendszer (MKR) legfontosabb tudnivalóiról. http://www.nak.hu/tajekoztatasi-szolgaltatas/mezogazdasagi-termeles/102092-bovul-a-mezogazdasagi-karenyhitesi-rendszer Bővül