NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások Korlátozott lakhelyelhagyással kapcsolatos sajtóközlemény

Korlátozott lakhelyelhagyással kapcsolatos sajtóközlemény

Tisztelt Dohánytermelők, Partnereink, Kollégák

A Magyar Kormány 2020. március 28.-tól korlátozott lakhelyelhagyási tilalmat vezetett be, mely rendelkezés alapján az alábbi intézkedéseket tettük meg.

  1. Az ULT Magyarország Kft és a NYIDOTER Kft, mint mezőgazdasági-élelmiszeripari vállalkozások, a tevékenységüket tovább folytatják mindaddig, amíg a Magyar Kormány magasabb szintű intézkedést nem vezet be az állampolgárok szabad mozgásának korlátozása területén.
  2. Az ULT Magyarország Kft és a NYIDOTER Kft mezőgazdasági alaptevékenysége alapján az elkövetkező időszakban is folyamatosan végzi üzleti tevékenységét a kialakult helyzethez és az alkalmazott szabályokhoz igazodva.
  3. Az irodákban munkaidő alatt folyamatos jelenlétet biztosítunk, napi feladatainkat ellátjuk a két cég ügyvezetésének heti beosztása lapján.
  4. Egyetlen szezonális dolgozózót sem engedünk el, mindenkinek munkát biztosítunk, amíg a lehetőségek azt engedik.
  5. Munkavállalóink részéről a munkavégzés önkéntes, az mindenkinek szabad akaratából történhet, senkit sem kényszerítünk munkára, a távol maradókat nem szankcionáljuk! A munkavégzéssel és a távolmaradással kapcsolatos jogszabályokról korrektül tájékoztatjuk munkavállalóinkat.
  6. Az agronómus kollégák kérjük limitálják a személyes kontaktusukat a termelőikkel. Amit csak lehet telefonon és e-mailban közöljenek a termelőkkel, így csak elkerülhetetlen esetekben keressék fel őket személyesen. (pl: kemikália kiosztás) A személyes találkozók alkalmával az arcmaszk és a gumírozott védőkesztyű használata ajánlott!
  7. Az irodáinkat csak azok látogassák meg, akiknek az ügye nem tűr halasztást, és személyes kapcsolatot igényel az ügyintézőnkkel.
  8. Az ULT Magyarország Kft és a NYIDOTER Kft irodái csak arcmaszk és gumírozott kesztyű viselésével kereshetőek fel a látogatók és az ott napi feladatot nem ellátó kollégák részéről. Az ügyintézést a lehető leggyorsabban kell elvégezni egymás egészségének biztosítása érdekében.
  9. A legfontosabb szakmai üzenő felületünk a www.nyidoter.hu elektronikus felület, melyet naprakészen frissítünk.

Fekete Tibor

ULT Magyarország Kft. – Agronómiai igazgató

Címkék:

Related Post