Műtrágya 2021-re

Megkezdődött a műtrágyák betárolása az ULT – NYIDOTER dohánytermelői részére a következő termesztési évre.

Az ULT Magyarország Kft és a NYIDOTER Kft korábban stratégiai megállapodást kötött a KITE Zrt-vel és a YARA Kft-vel. A megállapodások célja a dohánytermelőink mind magasabb szintű kiszolgálása a dohánytermesztésben használt műtrágyák és növényvédőszerek területén.

A 2020 tavaszán kialakult Covid-19 fertőzés ellenére a termelőink időben és maradéktalanul ki voltak szolgálva az általuk megrendelt műtrágyával és növényvédő szerrel, de a járvány tovább terjedése és egyre erősödése óvatosságra int minket. Kihasználva a stratégiai megállapodások előnyét, még az idén közel 350 tonna műtrágya leszállítása és betárolása történik meg a telephelyünkön. Ezzel a megoldással a termelők igényeinek megfelelően időben tudjuk biztosítani majd a szükséges tápanyag forrásokat a 2021 évi dohánytermés részére.

Az elkövetkező szezonban is négy terméket lehet majd a NYIDOTER Kft szervezésében beszerezni a termelőinknek. Ez a Yara Mila Cropcare 8-11-23 + Mg, Yara Liva, kálium-nitrát és kálium-szulfát. A betárolás a YARA speciális termékeivel kezdődött, melyek minden termelői igényt ki tudnak elégíteni.

Fekete Tibor agronómiai igazgató, ULT Magyarország Kft.

Címkék:

Related Post

NAV logó

Itt a harmadik, záró videó az új adószabályokról – MAGOSZ szakmai információItt a harmadik, záró videó az új adószabályokról – MAGOSZ szakmai információ

Tisztelt Gazdálkodók! Itt a harmadik, záró videó az új adózási szabályokról, amely az adóbevallás, a Szocho, a CSED-GYED illetve a TB szabályait mutatja be. A videó elérhető itt: https://www.youtube.com/watch?v=o_DjkYOLWlA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0jKHgDmPjfgUGNYDBrBVHEI-H-UkQ8C-692ahQ6lj63qy-w5QzKCcig8k