NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások,Termesztéstechnológia,Ültetés Ültetés 2020. Durbák Ferenc, Nyírlövő

Ültetés 2020. Durbák Ferenc, Nyírlövő

Durbák Ferenc és családja 1985-ben kezdett dohánytermesztéssel foglalkozni. A kezdeti években zöld dohányt termeltek, melyet a helyi termelő szövetkezetben adtak le szárításra. Az elsők között indították el a saját dohánygazdaságuk kiépítését, melyben Ferencnek édesanyja, Lívia néni sokat segített és felesége Tünde folyamatosan erősítette a családi gazdaságot. A Durbák Farm mindig is élen járt az innováció és a különböző technológiai fejlesztések területén. Ennek eredményeként a hazai dohánytermesztés meghatározó gazdaságává fejlődött, mely működtetésében és továbbfejlesztésében aktívan részt vesznek agrármérnök gyermekeik Anett és Ferenc. Mára a Durbák Farm a helyi közösség meghatározó mezőgazdasági foglalkoztatója.

További fotók láthatók az Ültetés fotógalériánkban.

Fekete Tibor agronómiai igazgató ULT Magyarország Kft.

Címkék: ,

Related Post

ULT Magyarország Kft. hírlevele, 7/2023. (I. 24.) számú Kincstár Közlemény és az ULT Magyarország Kft vezetői döntése.ULT Magyarország Kft. hírlevele, 7/2023. (I. 24.) számú Kincstár Közlemény és az ULT Magyarország Kft vezetői döntése.

Tisztelt Dohánytermelő partnereink! Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy megjelent a közlemény 7/2023. (I. 24.) számú Kincstár Közlemény ami szabályozza a 2022. évi dohánytámogatással kapcsolatos elsődleges feldolgozói kiadások és azok benyújtásának módját