NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások,ültetvények Ültetvény 2021. Andrejcsik Dávid, Kékcse

Ültetvény 2021. Andrejcsik Dávid, Kékcse

Andrejcsik Dávid testvéreivel, Bélával és Dórával édesapjuk nyomdokaiban, hosszú évek óta kiváló eredménnyel termelnek Virginia dohányt. Az Andrejcsik család dohánytermesztési munkáját segíti barátjuk, Muskóczki Imre, aki szintén dohánytermesztő családból származik, édesapja agronómus kollégánk volt. Az egyenletesen beállott és fejlett ültetvénynek jelenleg történik a gépi kapálása, töltögetése és fejtrágyázása.

További fotók láthatók az Ültetvények galériában.

Kovács István agronómus NYIDOTER Kft.

(fotó: Fekete Tibor, ULT Magyarország Kft)

Címkék: ,

Related Post

GYIK ŐSTERMELŐI RENDSZER (GYIK = Gyakorta Ismételt Kérdések)GYIK ŐSTERMELŐI RENDSZER (GYIK = Gyakorta Ismételt Kérdések)

Tisztelt Dohánytermelő Partnerünk! 2021 január 1-én életbe lépett a mezőgazdasági őstermelőkről, az őstermelők családi gazdaságáról és a családi mezőgazdasági társaságról szóló törvény. A gazdálkodók egy kedvezőbb működési és adózási környezetben folytathatják

ULT Magyarország Kft. hírlevele. Tájékoztatás a dohánytermesztés 2022-es és 2023-as támogatásával kapcsolatban. 2023.01.25.ULT Magyarország Kft. hírlevele. Tájékoztatás a dohánytermesztés 2022-es és 2023-as támogatásával kapcsolatban. 2023.01.25.

Tisztelt Dohánytermelők, Kollégák! 2023. január 24. az Agrárminisztérium Támogatáspolitikai Főosztályvezetője, Szentirmai Zoltán úr tájékoztatást adott az ágazati szereplőknek (MADOSZ elnöke, a két elsődleges feldolgozó vezetője) a dohányágazat 2022-es évi támogatásának