NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások A Nyidoter Kft. megtartotta évi rendes taggyűlését

A Nyidoter Kft. megtartotta évi rendes taggyűlését

A Nyírségi Dohány Termelői Csoport Kft. 2022. április 26-án 10 órai kezdettel megtartotta évi rendes taggyűlését, melyen a termelők képviselői mellett részt vett az ULT Magyarország Kft. részéről Fekete Tibor agronómiai igazgató, Vincler István pénzügyi igazgató, a felügyelő bizottság elnőke Durbák Ferenc, a Társaság könyvvizsgálója Hollós András, valamint levezető elnökként Dr. Palásti Péter ügyvéd.

Kenyeres Sándor, a társaság ügyvezetője beszámolt a Termelői Csoport 2021. évi szakmai munkájáról, bemutatta a Csoport által végzett termesztést segítő szakmai, adminisztratív és pénzügyi eszközöket. Tilkiné Radvánszki Viktória, mint a Termelői Csoport gazdasági vezetője bemutatta a Nyidoter Kft. 2021. évi pénzügyi tevékenységét.

A taggyűlés kitért a 2022. évi üzleti tervre, mely a korábbi évekhez hasonlóan továbbra is egy mértékletes gazdálkodást céloz meg. 

Az ULT Magyarország képviseletében Fekete Tibor agronómiai igazgató egy rövid visszatekintés keretében szemléltette a Nyidoter Kft. és az ULT Magyarország Kft. együttműködésének alapjait. Bemutatta a dohánytermesztés alakulását, a jelenlegi és várható tendenciáit.

Címkék: ,

Related Post

Tájékoztatás a 2021. évi dohányok felvásárlási ciklusárólTájékoztatás a 2021. évi dohányok felvásárlási ciklusáról

Tisztelt Dohánytermelőink, Partnereink! Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy az ULT Magyarország Kft 2021. december 9. lezárja a 2021. évi Virginia dohánytermés felvásárlását. Az idei felvásárlási ciklusunkat augusztusban kezdtük, így 80 nap