NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások A Nyidoter Kft. megtartotta évi rendes taggyűlését

A Nyidoter Kft. megtartotta évi rendes taggyűlését

A Nyírségi Dohány Termelői Csoport Kft. 2022. április 26-án 10 órai kezdettel megtartotta évi rendes taggyűlését, melyen a termelők képviselői mellett részt vett az ULT Magyarország Kft. részéről Fekete Tibor agronómiai igazgató, Vincler István pénzügyi igazgató, a felügyelő bizottság elnőke Durbák Ferenc, a Társaság könyvvizsgálója Hollós András, valamint levezető elnökként Dr. Palásti Péter ügyvéd.

Kenyeres Sándor, a társaság ügyvezetője beszámolt a Termelői Csoport 2021. évi szakmai munkájáról, bemutatta a Csoport által végzett termesztést segítő szakmai, adminisztratív és pénzügyi eszközöket. Tilkiné Radvánszki Viktória, mint a Termelői Csoport gazdasági vezetője bemutatta a Nyidoter Kft. 2021. évi pénzügyi tevékenységét.

A taggyűlés kitért a 2022. évi üzleti tervre, mely a korábbi évekhez hasonlóan továbbra is egy mértékletes gazdálkodást céloz meg. 

Az ULT Magyarország képviseletében Fekete Tibor agronómiai igazgató egy rövid visszatekintés keretében szemléltette a Nyidoter Kft. és az ULT Magyarország Kft. együttműködésének alapjait. Bemutatta a dohánytermesztés alakulását, a jelenlegi és várható tendenciáit.

Címkék: ,

Related Post

2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.

Az ULT Magyarország Kft. közleménye Tisztelt Dohánytermelő! Tájékoztatni szeretnénk minden Burley dohánytermelőnket, hogy a 2019. évi termésű dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul. Az itt meghatározott utolsó felvásárlási

Befejeződött a 2021 termésű Virginia dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft-nél.Befejeződött a 2021 termésű Virginia dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft-nél.

December 9. befejeződött az ULT Magyarország Kft-nél a 2021 termésű Virginia dohányok felvásárlása, így az idei Virginia dohány felvásárlási ciklusunkat lezártuk. A dohánytermelőinknek a termésük értékesítésére augusztustól, december elejéig 35