NYIDOTER KFT. Partnereink Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. Yara Hungária Kft.

Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. Yara Hungária Kft.

A Yara Magyarországon

A Yara Hungária Kft. 2008 márciusában született, miután anyacége, a Yara International ASA megvásárolta a Kemira GrowHow Oy-t, Európa egyik legnagyobb műtrágyagyártóját. A Kemira GrowHow Kft. neve Yara Hungária Kft-re változott, megőrizve az erős piaci jelenlétet és a magas szakmai színvonalat.

A cég magyarországi székhelye Veszprémben található. A Yara Hungáriához nem csak a magyar piac tartozik, hanem Románia, illetve a balkán államok is.

Jelenleg 34 fő dolgozik a Yara Hungáriánál pénzügy, logisztika és sales-marketing területen. Ebből 16 fő szaktanácsadó.

A Yara napjainkban és a jövőben

A Norsk Hydro örökségével és a jól ismert viking hajó márkajelzéssel a háta mögött a Yara egy olyan norvég vállalat, amely energiából, természetes ásványi anyagokból és nitrogénből növényi tápanyagokat gyárt, és ipari megoldásokat készít. Nitrogéntartalmú ásványi műtrágyák és ipari termékek vezető szállítójaként a Yara 2017-ben is megőrizte globális pozícióját. A vállalat az ammónia, a nitrátok és a speciális műtrágyák terén világszinten piacvezető. Azáltal, hogy több mint 50 országban végez folyamatosan gyártótevékenységet, és 160 országba értékesít, a Yara egyedi pozíciót tölt be a világ műtrágya- és felhasználói piacán. A Yara tevékenysége ma már a foszfátbányászattól és az ammónia- / karbamidgyártástól kezdve az árukereskedelmen át egészen a magas szinten szakosodott mezőgazdasági és ipari termékekig terjed. A gyártás és az értékesítés a globális igények alapos ismerete és a helyi piacokról szóló információk alapján történik.

Bővebb információt a https://www.yara.hu/  oldalon talál a tisztelt érdeklődő.

Related Post

Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. Lippai János Mezőgazdasági Szakgimnázium és SzakközépiskolaAz ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. Lippai János Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola

A Lippai János Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola (Nyíregyháza, Krúdy köz 2. 4400) évtizedek óta meghatározó intézmény a térség mezőgazdasági szakmai képzésében. Nyolcvan éves múltunk tapasztalatával biztosan állíthatjuk, hogy a magyar

Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. AGROPORT-D KFT.Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. AGROPORT-D KFT.

AGROPORT-D KFT. A magyarországi dohánykutatás első önálló intézménye az 1897-ben, Debrecen-Pallagon megalapított Dohánytermesztési Kísérleti Állomás volt, amely agrotechnikai és szárítási kísérletek mellett megindította a dohánynemesítést, megszervezte a dohányvetőmag-termesztést és feldolgozást.