Burley dohányok szállítása és feldolgozása

Burley felvásárlás 2018

Május végével kiszállításra került az utolsó tétel is Olaszországba a 2017. évi Burley termésből. Várhatóan a hónap közepére a teljes magyar termés feldolgozása is megtörténik. A hosszú tárolás során (6 hónap) jelentősebb minőségi romlás nem következett be a felvásárolt kartonokban és bálákban. Ez köszönhető annak, hogy átvételkor nagy figyelmet fordított az ULT Magyarország Kft felvásárlási csapata a minősítés mellet a beszállított dohányok nedvességtartalmára is. Az elmúlt két éves ciklust lezárva, megállapíthatjuk, hogy a magyar Burley dohányok integrációja az európai blendbe sikeresen megvalósult, így megfelelő piaci biztonságot teremtettünk a 2018-2020 évek magyarországi Burley termésének.

Fekete Tibor UTM Magyarország Kft Agronómiai Igazgató

Címkék: ,

Related Post

2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.

Az ULT Magyarország Kft. közleménye Tisztelt Dohánytermelő! Tájékoztatni szeretnénk minden Burley dohánytermelőnket, hogy a 2019. évi termésű dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul. Az itt meghatározott utolsó felvásárlási