NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások Folyamatos a Virginia dohányok feldolgozása Assisiben

Folyamatos a Virginia dohányok feldolgozása Assisiben

Virginia feldolgozás 2018

Folyamatosan történik a 2017. évi magyarországi Virginia termés feldolgozása a Deltafina Assisi gyárában. Várhatóan június hónap végéig az utolsó karton is kiszállításra kerül az ULT Magyarország Kft raktárából. Az olasz kollégák a feldolgozási szezon során folyamatosan figyelemmel kísérték a felvásárolt és kiszállított dohányok minőségét. Ennek eredményéről és a jövőbeni elvárásokról minden termelőnket, személyesen levélben fogunk értesíteni.

A feldolgozással egy időben elindult a 2018 évi felvásárlási szezon előkészítése is. Az ULT Magyarország Kft a 2018-2020 termesztési évekre már kidolgozta és meghirdette az új felvásárlási, minősítési rendszerét.

Most az új belső minősítési rendszer kidolgozása történik, mely értelmében azonos elvek szerint alakítjuk ki a belső minőségi osztályokat az ULT összes európai beszállító országánál.

Ezzel lezáródik a magyar dohány európai piaci integrációs folyamata, mely biztos és hosszú távú termelési és értékesítési lehetőséget garantál az ULT Magyarország Kft – NYIDOTER Kft a szerződött termelőinknek.

Fekete Tibor ULT Magyarország Kft.

Related Post

NAK_logó

Bővül a Mezőgazdasági Kárenyhítési RendszerBővül a Mezőgazdasági Kárenyhítési Rendszer

Tisztelt Gazdálkodó Tagunk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapján megjelent Bővül a Mezőgazdasági Kárenyhítési Rendszer – Összefoglaló a négypilléressé vált Mezőgazdasági Kárenyhítési Rendszer (MKR) legfontosabb tudnivalóiról. http://www.nak.hu/tajekoztatasi-szolgaltatas/mezogazdasagi-termeles/102092-bovul-a-mezogazdasagi-karenyhitesi-rendszer Bővül