FCV és BLY felvásárlás

Tisztelt Dohánytermelő Partnerünk!

Az ULT Magyarország Kft további két Virginia felvásárlási napot tart, november 26 (csütörtök) és december 4 (péntek) napokon. Kérünk minden Virginia termelőnket, hogy a felvásárlás lezárásáig, (december 4.) a meghirdetett felvásárlási napokon szállítsa be az értékesíteni kívánt dohányát. Ezt követően további felvásárlási napot már nem tudunk biztosítani. A felvásárlás lezárását követően végezzük el a felár elszámolást, melyről minden érintett Virginia termelőnket levélben tájékoztatunk majd.

A Burley dohányok felvásárlását december 7. (hétfő) kezdjük el és a felkínált mennyiségek függvényében szervezzük azt. Az idei évben minden értékesítésre felkínált dohányt a szerződésben rögzített feltételek szerint átveszünk.  

Együttműködésüket köszönve, üdvözlettel:

Fekete Tibor agronómiai igazgató, ULT Magyarország Kft

Címkék: , ,

Related Post

2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.

Az ULT Magyarország Kft. közleménye Tisztelt Dohánytermelő! Tájékoztatni szeretnénk minden Burley dohánytermelőnket, hogy a 2019. évi termésű dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul. Az itt meghatározott utolsó felvásárlási