FCV és BLY felvásárlás

Tisztelt Dohánytermelő Partnerünk!

Az ULT Magyarország Kft további két Virginia felvásárlási napot tart, november 26 (csütörtök) és december 4 (péntek) napokon. Kérünk minden Virginia termelőnket, hogy a felvásárlás lezárásáig, (december 4.) a meghirdetett felvásárlási napokon szállítsa be az értékesíteni kívánt dohányát. Ezt követően további felvásárlási napot már nem tudunk biztosítani. A felvásárlás lezárását követően végezzük el a felár elszámolást, melyről minden érintett Virginia termelőnket levélben tájékoztatunk majd.

A Burley dohányok felvásárlását december 7. (hétfő) kezdjük el és a felkínált mennyiségek függvényében szervezzük azt. Az idei évben minden értékesítésre felkínált dohányt a szerződésben rögzített feltételek szerint átveszünk.  

Együttműködésüket köszönve, üdvözlettel:

Fekete Tibor agronómiai igazgató, ULT Magyarország Kft

Címkék: , ,

Related Post

ULT Magyarország Kft. hírlevele. Tájékoztatás a dohánytermesztés 2022-es és 2023-as támogatásával kapcsolatban. 2023.01.25.ULT Magyarország Kft. hírlevele. Tájékoztatás a dohánytermesztés 2022-es és 2023-as támogatásával kapcsolatban. 2023.01.25.

Tisztelt Dohánytermelők, Kollégák! 2023. január 24. az Agrárminisztérium Támogatáspolitikai Főosztályvezetője, Szentirmai Zoltán úr tájékoztatást adott az ágazati szereplőknek (MADOSZ elnöke, a két elsődleges feldolgozó vezetője) a dohányágazat 2022-es évi támogatásának