NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások Új anyagmozgató targoncák

Új anyagmozgató targoncák

Új anyagmozgató targoncák az ULT Magyarország Kft-nél.

Az ULT Magyarország Kft központi felvásárlási telepén egy gazdasági évben több, mint 8.000 tonna áru mozgatása történik meg a dohány felvásárlás, betárolás és kitárolás során. Ez a nagymennyiségű árumozgatás szükségessé tette a közel harminc éves bérelt targoncák cseréjét új, saját tulajdonú eszközökre.

Az elmúlt négy évben a fejlesztéseinknél nagy hangsúlyt fektettük a környezetvédelmi beruházásokra, valamint a dolgozóink munkakörülményeinek folyamatos javítására. Az új targoncák megvásárlásával ötvöztük a két kitűzött célunkat. Ezek az eszközök, a kor elvárásainak megfelelő emissziós tulajdonságokkal rendelkeznek, így a korábban használt targoncáinktól nagyságrendileg kisebb károsanyag és széndioxid kibocsátásúak. Az új eszközökkel kényelmesebb és biztonságosabb a munkavégzés, mely szintén meghatározó szempont.

ULT Magyarország Kft ügyvezetése.

Címkék:

Related Post

Befejeződött a 2019. évi termésű dohányok raktározása és kiszállítása az ULT Magyarország Kft-nél.Befejeződött a 2019. évi termésű dohányok raktározása és kiszállítása az ULT Magyarország Kft-nél.

Befejeződött a 2019 termésű dohányok raktározása és kiszállítása a feldolgozó üzemekbe az ULT Magyarország Kft-nél. Július 2-án befejeződött a 2019 termésű dohányok raktározása és kiszállítása az ULT Magyarország Kft-nél. A

Befejeződött a 2021 termésű Virginia dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft-nél.Befejeződött a 2021 termésű Virginia dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft-nél.

December 9. befejeződött az ULT Magyarország Kft-nél a 2021 termésű Virginia dohányok felvásárlása, így az idei Virginia dohány felvásárlási ciklusunkat lezártuk. A dohánytermelőinknek a termésük értékesítésére augusztustól, december elejéig 35