Folytatódik a Burley dohányok felvásárlása

Folytatódik a Burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft-nél.

Ma újból elkezdődött a Burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft-nél. A 2020 évi termés felvásárlását terveink szerint legkésőbb február elejéig szeretnénk befejezni. Így a felvásárlásra előkészített készleteknek megfelelően folyamatosan megy az átvétel, amíg a még kinnlevő közel 500 tonna dohányt maradéktalanul fel nem vásároljuk.

Az idei első felvásárlási nap tapasztalatai alapján, dohánytermelőink nagy figyelmet fordítottak a csomagolásra, mert egyetlen bálát sem kellett visszaküldenünk a megengedett szintnél magasabb nedvességtartalom miatt. Ezt a pozitív hozzáállást mindenkinek köszönjük és arra kérünk mindenkit, hogy a hosszabb tárolási idő miatt továbbra is figyeljenek oda a lecsomagolt dohányok nedvesség tartalmára.

Fekete Tibor agronómiai igazgató, ULT Magyarország Kft.

Related Post

NAK_logó

Bővül a Mezőgazdasági Kárenyhítési RendszerBővül a Mezőgazdasági Kárenyhítési Rendszer

Tisztelt Gazdálkodó Tagunk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapján megjelent Bővül a Mezőgazdasági Kárenyhítési Rendszer – Összefoglaló a négypilléressé vált Mezőgazdasági Kárenyhítési Rendszer (MKR) legfontosabb tudnivalóiról. http://www.nak.hu/tajekoztatasi-szolgaltatas/mezogazdasagi-termeles/102092-bovul-a-mezogazdasagi-karenyhitesi-rendszer Bővül