Közlemény

NAV logó

Tisztelt Dohánytermelő Partnerünk!

Fel szeretnénk hívni minden érintett figyelmét arra, hogy a 2018-ban megkötött hároméves dohánytermesztési szerződés 2021 március 31-el hatályát veszíti.

Akinek megkötött dohánytermesztési és értékesítési szerződése van 2021-2022 termesztési évekre, meg kell hosszabbítania a NAV-nál meglévő regisztrációját. A meghosszabbítás a NAV J37-es nyomtatvány ügyfélkapun keresztüli benyújtásával tehető meg, legkésőbb 2021 április 1-ig

A beküldendő nyomtatvány módosításnak minősül a fent említett határidőig és teljes körű adattartalommal kell benyújtani. Ez azt jelenti, hogy meg kell adni a személyes adatokon túl minden telephely címét (bérelt vagy saját), minden földterület helyrajzi számát (bérelt vagy saját), a szerződés lejárati dátumát, a tevékenység kezdetét. 

Aki a fenti időpontig nem nyújtja be a nyomtatványt annak törlik a regisztrációját, és teljesen új eljárás lefolytatására kötelezik. 

NYIDOTER Kft. ügyvezetése

Címkék:

Related Post

Elkezdődött a 2020. évi Burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft.-nél.Elkezdődött a 2020. évi Burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft.-nél.

Burley felvásárlás az ULT Magyarország Kft-nél. Elkezdődött az idei Burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft.-nél. Decemberben a termelői értékesítési szándéknak megfelelően mintegy 110-120 tonna felvásárlásával számolunk. Akik 2021-ben kívánják