Tájékoztatás a 2021. évi dohányok felvásárlási ciklusáról

Tisztelt Dohánytermelőink, Partnereink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy az ULT Magyarország Kft 2021. december 9. lezárja a 2021. évi Virginia dohánytermés felvásárlását. Az idei felvásárlási ciklusunkat augusztusban kezdtük, így 80 nap állt termelőink rendelkezésére, hogy a megtermelt dohányaikat maradéktalanul értékesítsék felénk. A felvásárlási ciklus lezárását követően újabb felvásárlási napot már nem nyitunk meg, így a nem értékesített készletek szabályos tárolásáról a termelőnek kell gondoskodnia.

A Burley dohányok felvásárlását december 13. (hétfő) kezdjük meg és azt a termelők által értékesítésre felkínált dohánymennyiségnek megfelelően fogjuk ütemezni. Az idén Burley dohány értékesítésre és felvásárlásra december 13 – 17 között van lehetőség. Arra kérünk minden Burley dohánytermelőnket, hogy a dohány értékesítési szándékáról legyen szíves a területileg illetékes agronómusát tájékoztatni. 2022. januárban folytatjuk majd a Burley felvásárlást, feltehetőleg január harmadik hetétől. A Burley felvásárlást 2022 február 11. fogjuk lezárni. Addig minden termelőnek el kell készítenie a dohányát és értékesítésre fel kell azt ajánlania.

Üdvözlettel, Fekete Tibor agronómiai igazgató, ULT Magyarország Kft.

Címkék: ,

Related Post

2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.2019. évi termésű Burley dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul.

Az ULT Magyarország Kft. közleménye Tisztelt Dohánytermelő! Tájékoztatni szeretnénk minden Burley dohánytermelőnket, hogy a 2019. évi termésű dohányok felvásárlási ciklusa 2020. február 11. határidővel lezárul. Az itt meghatározott utolsó felvásárlási