NYIDOTER KFT. Kísérletek - Megfigyelések Vetési bagolylepke megfigyelés 2021. 6. hét

Vetési bagolylepke megfigyelés 2021. 6. hét

Kedves Kollégák!

A fogott egyedszámok szinte minden helyszínen visszaestek. A rajzás elhúzódó volt és igazán kiugró értékek a déli részeket leszámítva nem nagyon volt. Szerencsére az ültetvényeken sem lehetett eddig komoly bagolylepke kártételt tapasztalni.

 A csúcsrajzás a fogott egyedszámok alapján a múlt héten volt meg a szabolcsi területeken. Igy a kezelések időpontjait itt célszerű a hét második felére beütemezni a termelőknek.  

Mellékelem a 6. heti vetési bagolylepke megfigyelés eredményeit.

A vetési bagolylepke megfigyelés aktuális táblázata és szemléltető grafikonja megtekinthetők a Bagolylepke megfigyelés oldalunkon.

Balogh Dávid növényvédelmi szakmérnök, NYIDOTER Kft

Related Post

Gyapottok bagolylepke rajzásdinamika 2021.07.28Gyapottok bagolylepke rajzásdinamika 2021.07.28

Kedves Kollégák! Mellékelten küldöm a 4. hét gyapottok bagolylepke megfigyelési eredményeit. A rajzás mindenhol emelkedik. A gyapottok bagolylepke megfigyelés aktuális táblázata és szemléltető grafikonja megtekinthetők a Bagolylepke megfigyelés oldalunkon. Balogh Dávid növényvédelmi szakmérnök,

Dohánytripsz csapdázás fogási adatok, 2021. 12. hétDohánytripsz csapdázás fogási adatok, 2021. 12. hét

A 2021. termesztési év 12. heti dohánytripsz csapdázás fogási adatai megtalálhatók a Tripsz megfigyelés oldalunkon. Az ULT Magyarország Kft. – Nyidoter Kft. – Dr. Orosz Szilvia közös, 2021. évi megfigyelési programja. Balogh Dávid növényvédelmi szakmérnök, NYIDOTER