NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások Szakmai nap az Agroport-D Kft-nél

Szakmai nap az Agroport-D Kft-nél

szakmai nap Agroport-D Kft

Közös szakmai napot tartott az Agroport-D Kft a Nyidoter Kft és ULT Magyarország Kft kollégáival Debrecen – Gáspár kerti telephelyén és ültetvényeiben.

A Nyidoter Kft és az ULT Magyarország Kft szerződött dohánytermelői a legnagyobb, magyar nemesítésű és hazai előállítású vetőmag felhasználók, akik teljes vetőmag igényüket az Agroport-D Kft-től szerzik be. Az idén negyedik alkalommal szerveztek az együttműködő partnerek szakmai napot, ahol kölcsönös tájékoztatás hangzott el a középtávú termeltetési és fajtahasználati célokról, a fajtakutatás jelenlegi helyzetéről, valamint a következő termesztési évek vetőmag igényéről és azok előállításáról. Mindhárom partner sikeresnek tartja az együttműködésük jelenlegi formáját és gyakorlatát, melyet hosszú távon fent kíván tartani.

Fekete Tibor ULT Magyarország Kft, agronómiai igazgató

Címkék: , , ,

Related Post

ULT Magyarország Kft. hírlevele. Tájékoztatás a dohánytermesztés 2022-es és 2023-as támogatásával kapcsolatban. 2023.01.25.ULT Magyarország Kft. hírlevele. Tájékoztatás a dohánytermesztés 2022-es és 2023-as támogatásával kapcsolatban. 2023.01.25.

Tisztelt Dohánytermelők, Kollégák! 2023. január 24. az Agrárminisztérium Támogatáspolitikai Főosztályvezetője, Szentirmai Zoltán úr tájékoztatást adott az ágazati szereplőknek (MADOSZ elnöke, a két elsődleges feldolgozó vezetője) a dohányágazat 2022-es évi támogatásának