NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások ULT Magyarország Kft. hírlevele, 7/2023. (I. 24.) számú Kincstár Közlemény és az ULT Magyarország Kft vezetői döntése.

ULT Magyarország Kft. hírlevele, 7/2023. (I. 24.) számú Kincstár Közlemény és az ULT Magyarország Kft vezetői döntése.

Tisztelt Dohánytermelő partnereink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy megjelent a közlemény 7/2023. (I. 24.) számú Kincstár Közlemény ami szabályozza a 2022. évi dohánytámogatással kapcsolatos elsődleges feldolgozói kiadások és azok benyújtásának módját a Magyar Államkincstár felé. Kérjük olvassák el a közleményt és a csatolt dokumentumokat, melyek az alábbi linken érhetőek el:

https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/kozlemenyek/-/kozlemeny/7-2023-i-24-szamu-kincstar-kozlemeny

Az elsődleges feldolgozói igazolásokkal kapcsolatban az alábbiakat közöljük:

Az ULT Magyarország Kft ügyvezetése a mai döntésével minden dohánytermelő szerződött partnerének kiadja a 7/2023. (I. 24.) számú Kincstár Közlemény szerinti elsődleges feldolgozói igazolását a kifizetési kérelmük benyújtásához.

Az FCV felvásárlás lezárt folyamat, így a felvásárolt mennyiségek és a hozzánk benyújtott akadályközlések alapján a teljesítés minden szerződött partner esetében igazolt.

A BLY termelők sajnos eddig nem tudták értékesíteni a dohányukat a kedvezőtlen, túl magas légköri páratartalom miatt. Itt a termelőink által aláírt becslés dokumentumok és a szintén hozzánk benyújtott akadályközlések az irányadóak, melyek alapján minden szerződött partnerünknek időben biztosítjuk az elsődleges feldolgozói igazolásunkat.

Kérjük, hogy a közleményben meghatározott határidők betartására legyenek figyelemmel és kifizetési kérelmüket időben nyújtsák be.

Tisztelettel, ULT Magyarország Kft ügyvezetése

Címkék: ,

Related Post

Dohány szerkezetátalakítási nemzeti programban vállalt 2019. tárgyévi kötelezettségek teljesítéséről szóló nyilatkozatDohány szerkezetátalakítási nemzeti programban vállalt 2019. tárgyévi kötelezettségek teljesítéséről szóló nyilatkozat

Tisztelt Dohánytermelők! Megjelent az 2/2020. (I. 14.) számú Kincstár Közlemény a dohány szerkezetátalakítási nemzeti programban vállalt 2019. tárgyévi kötelezettségek teljesítéséről szóló nyilatkozat és az azzal összefüggésben igényelhető mezőgazdasági és általános