NYIDOTER KFT. Hírek – aktualitások ULT Magyarország Kft közleménye

ULT Magyarország Kft közleménye

Tisztelt Dohánytermelő Partnereink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a 11/2022. (III. 25.) AM rendelet értelmében, mely az idei dohánytermesztés támogatását szabályozza, az ULT Magyarország Kft 2022. április 5. (kedd) lezárja a 2022. évi dohánytermesztési szerződések kötését.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendelet 1.§, 6. pont értelmében a támogatás szempontjából számított referencia területük a 2022. évi egységes kérelemben bejelentett dohány területméret és a dohánytermelőnek az elsődleges feldolgozóval a 2022. évre kötött felvásárlási szerződésben szereplő dohánymennyiség megtermelésére szolgáló, az elsődleges feldolgozó által a 2022. évre vonatkozó előzetesen igazolt területméret közül a kisebb terület lesz.

A rendelet 4.§, 1. és 3. pontjai értelmében a dohánytermelő 2022. április 11. és 25. között elektronikus úton támogatási kérelmet kell, hogy benyújtson. Ehhez a kérelemhez csatolnia kell az elsődleges feldolgozónak az igazolását a 2022. évre megkötött dohánytermesztési szerződés adataival.

A fenti feltételek maradéktalan és időberni betartása érdekében zárjuk le a szerződtetési ciklusunkat 2022. április 5. Kérjük, hogy a termesztési szerződésekben olyan mértékű dohánytermő területre kössenek szerződést, mely majd meg fog egyezni az egységes kérelemben szereplő dohánytermő területtel, mert a későbbiekben szerződésük módosítására és utólagos igazolások kiadására a rendelet szerint nincs lehetőség.

Fekete Tibor agronómiai igazgató, ULT Magyarország Kft.

Címkék: ,

Related Post

Elkezdődött a 2020. évi Burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft.-nél.Elkezdődött a 2020. évi Burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft.-nél.

Burley felvásárlás az ULT Magyarország Kft-nél. Elkezdődött az idei Burley dohányok felvásárlása az ULT Magyarország Kft.-nél. Decemberben a termelői értékesítési szándéknak megfelelően mintegy 110-120 tonna felvásárlásával számolunk. Akik 2021-ben kívánják

Tájékoztatás a 2021. évi dohányok felvásárlási ciklusárólTájékoztatás a 2021. évi dohányok felvásárlási ciklusáról

Tisztelt Dohánytermelőink, Partnereink! Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy az ULT Magyarország Kft 2021. december 9. lezárja a 2021. évi Virginia dohánytermés felvásárlását. Az idei felvásárlási ciklusunkat augusztusban kezdtük, így 80 nap