NYIDOTER KFT. Partnereink Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. FMC

Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. FMC

Az FMC Corporation és az FMC-Agro Hungary Kft.

Az FMC Corporation mezőgazdasági tudományos vállalatként világszerte innovatív megoldásokat kínál a növénytermesztők számára. A növényvédelem, növényegészségügy területén kínált széles termékportfóliónk kialakítását a piacorientált kutatás-fejlesztési folyamatok vezérlik. A fejlett technológiai megoldások eredményeképpen világszinten vezető rovarölő hatóanyagokon (pl. Rynaxypyr® és Cyazypyr®) alapuló termékekkel, kimagasló gyomirtási megoldásokkal és a flutriafol-alapú gombaölő szerekkel vagyunk jelen a világ növényvédőszer-piacán. Az FMC portfólió a biológiai hatóanyagok területén is innovatív megoldásokra törekszik, melyek közül bionematid termékeink világszintű szakmai elismerésben is részesültek. Az FMC Corporation körülbelül 6400 alkalmazottat foglalkoztat világszerte.

Az FMC-Agro Hungary Kft. 2015-ben alakult a Cheminova jogutódjaként, miután az FMC Corporation felvásárolta a dán tulajdonú nemzetközi növényvédelmi vállalkozást. 2017-ben a DuPont rovarölő szer és kalászos gyomirtó szer portfóliójának globális felvásárlásával alakult ki a cég jelenlegi szervezeti felépítése. Az FMC-Agro Hungary jól bevált gyomirtási megoldásaival piacvezető a kalászos gyomirtás területén, valamint a rovarölő készítményeket illetően is kiemelkedő megoldásokat nyújt a szántóföldi és kertészeti kultúrákban egyaránt.

Az FMC az elmúlt években bekövetkezett átalakulása óta hangsúlyozza, hogy komoly ráfordításokat eszközöl kutatás-fejlesztésre. A jövőbeli portfóliónk az Agrow különdíját is elnyerte. Hozzá kell tenni, hogy az új termékkínálat kialakításáig még hosszú idő és út vezet.

Az FMC tervei szerint a Növényegészségügyi Üzletág a jövőben kiemelt szerepet kap majd a fejlesztések területén. Kezdetben ez kiemelkedően magas minőségű levéltrágyákat, majd a lehető legteljesebb hatóanyag-összetétellel rendelkező növénykondicionáló termékeket jelent, amelyeket a jövőben biológiai elven működő növényvédő szerek követnek, új dimenziót nyitva ezzel a növényvédelmi megoldásoknak.

Az FMC-Agro Hungary Kft 2019-ban stratégiai együttműködési megállapodást kötött az ULT Magyarország Kft-vel és a NYIDOTER Kft-vel. A közös együttműködés első eredménye a Benevia és a Verimark 2020. évi szükséghelyzeti engedély megszerzése dohány kultúrában. A későbbiekben is szorosan együttműködik a három partner a hazai dohánytermesztés növényvédelmi technológiájának fejlesztése területén.

Bővebb információt a Partnereink oldalunkon és a www.fmcagro.hu felületen talál a tisztelt érdeklődő.

Címkék: ,

Related Post

Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. AGROPORT-D KFT.Az ULT Kft és NYIDOTER Kft stratégiai partnereinek bemutatása. AGROPORT-D KFT.

AGROPORT-D KFT. A magyarországi dohánykutatás első önálló intézménye az 1897-ben, Debrecen-Pallagon megalapított Dohánytermesztési Kísérleti Állomás volt, amely agrotechnikai és szárítási kísérletek mellett megindította a dohánynemesítést, megszervezte a dohányvetőmag-termesztést és feldolgozást.